TERAPIE ANDULLATION

 

Sistemul de Terapie Andullation

Sistemul de Terapie Andullation, produs 100% în Germania de firma HHP, este un echipament medical certificat TÜV, unic prin ceea ce face si a fost dezvoltat in strânsa cooperare cu oameni de stiinta, clinici universitare si medici.

Numeroase studii stiinţifice, peste 160 de clinici medicale în Germania, 2.000 doctori, fizioterapeuti, ortopezi si maseuri, Asociatia Federala a Farmacistilor din Germania (BVDA), Asociatia Sportiva Olimpica Germana, DVV – Asociatia Consumatorilor Germani, sunt doar câteva dintre cartile de vizita ale acestui echipament medical.

CE ESTE SI CUM FUNCTIONEAZA ACEST ECHIPAMENT?

Sistemul de Terapie Andullation este prezentat sub forma unei saltele, poziţionată pe o masa-suport de înalta calitate, ce asigură corpului o pozitie culcat perfecta.
 

Are în componenta dispozitivul Power Andullator pentru picioare, centura abdominala, precum si accesoriul pentru masaj reflexogen.
 

Desi este un echipament medical, poate fi folosit cu usurinta si de persoane fara pregatire medicala. Cu ajutorul unei telecomenzi, se programeaza unul dintre cele 20 de programe setate, create special pentru tratarea durerilor de spate, lumbago, sciatica, gambe, incheieturi, articulaţii, dureri intense de cap si migrene, cât si programul special pentru stimularea sistemului limfatic, ce ajuta la detoxifierea, purificarea si eliminarea rezidurilor acide.
Sunt si programe speciale pentru regenerare dupa sport sau activitati fizice intense, pentru relaxare profunda, pentru reducerea stresului cât si pentru eliminarea problemelor cu somnul, în special în cazurile de insomnie sau întreruperi frecvente în programul de somn. Cu ajutorul accesoriului pentru masaj reflexogen, prin programul dedicat acestuia, se pot trata problemele de circulatie din picioare si gambe, se stimuleaza fluxul limfatic si circulatia sângelui, se întareste sistemul imunitar.
 

Cele 23 de oscilatoare de vibratii de rezonanta stocastica (în gama 10 – 80 Hertz), împreuna cu 6 zone de caldura în infrarosu (NIR) în banda terapeutica cu eficienta maxima A, interval 600-1200nm, permit modularea frecventelor terapeutice active într-o maniera în care acestea influenteaza direct tesutul specific si duce la un efect imediat si observabil. Porii corpului se dilata, îmbunatatind circulatia pâna la cele mai mici vase capilare si optimizând oxigenarea. Întregul corp devine mult mai relaxat. Presiunea asupra coloanei se reduce, discurile intervertebrale încep sa se regenereze. Procesul este susţinut de tratamentul cu infrarosu. Intensificarea circulatiei sanguine si caldura placuta care patrunde în tesuturile corpului duc la o diminuare a durerilor. Cu cât sedintele de masaj cresc, mobilitatea creste, durerea dispare si se activeaza puterea de autovindecare a corpului.
 

Specialistii în osteopatie recunosc o legatura cauzala clara între disarmonia abdominala si durerile de spate. Organele din cavitatea abdominala apasa unele pe celelalte, îsi schimba pozitia si trag catre coloana în baza structurii lor fibroase.

Utilizarea centurii abdominale Andullation reduce tensiunea din cavitatea abdominala, permitând organelor interne sa se întoarca la pozitia lor naturala. Actiunea de tragere catre coloana este redusa, îndepartând sursa durerii.

 
Excesul de grasime este daunator pentru sanatate, lucru bine stiut. Spre deosebire de grasimea subcutanata, grăsimea abdominala este extrem de daunatoare pentru sanatate deoarece produce în mod constant substante care duc la inflamare. De asemenea, are efecte pozitive asupra digestiei prin îmbunatatirea şi stimularea activitatii intestinale.
 

Centura Andullation este primul dispozitiv care perminte oscilarilor rezonante acces direct în corp. Stomacul, cu diametrul sau larg si cu organele interne au împiedicat mereu transmiterea undelor oscilante. Tehnologia Sistemului Andullation permite conectarea continua între partea superioara si cea inferioara a corpului.

Andullation echilibreaza întregul organism si are urmatoarele efecte: reducerea durerii, deblocarea, îmbunatatirea vascularizatiei, efect de drenaj limfatic, scaderea stresului, facilitarea pozitiva a metabolismului în special a metabolismului lipidic, rezolva problemele de somn si stimuleaza digestia.

In concluzie, este de retinut faptul ca Andullation poate fi folosit eficient pentru toate zonele importante ale corpului si nu are nici un efect secundar.

AVANTAJELE DUMNEAVOASTRA, PE SCURT:

 • Reduce durerea dupa utilizare
 • Caldura profunda în infrarosu (NIR) îi sporeste efectul
 • Studii independente îi dovedesc eficienta împotriva durerii
 • Primul dispozitiv Andullation de putere din lume, pentru picioare: regleaza pozitia picioarelor, transferându-le frecventele Andullation
 • Dispozitiv medical certificat TÜV
 • Are 21 oscilatoare (23 când este utilizata centura Andullation) de doua marimi diferite, adaptate special regiunilor corpului
 • Stimularea integrata a zonelor reflexogene ale talpilor si masajul mâinilor
 • La alegere – 6 programe de baza și 14 programe medicale, ajustabile individual
 • „Made in Germany” garanteaza un standard foarte ridicat de calitate si durabilitate
 • Peste 45 000 de utilizatori
 • Parteneriate foarte puternice, de exemplu, cu Asociatia Federala a Farmacistilor din Germania (BVDA)