CONCLUZIILE INVESTIGARII • PRET

CA URMARE A INVESTIGATIILOR SI A CONSULTATIEI PRIMITI:

  • Fisa de testare prin biorezonanta cu afectiuni, dezechilibre, risc de imbonlavire si concluziile medicului specialist;

  • Recomandari cu privire la schimbarile optime ale modului de viata hranire si hidratare;

  • Schema de tratament naturist pentru preventia si tratarea problemelor de sanatate constatate.

Pacientul este multumit deoarece isi cunoaste starea de sanatate in mod complet iar medicul este mai eficient in diagnosticare, deoarece stie clar ce tratament si investigatii suplimentare are de facut. Aparatul deceleaza prezenta eventualelor afectiuni cu localizari diverse, predispozitia organismului spre anumite boli, riscul complicatiilor imediate sau tardive si tratamentele naturiste. Prin biorezonanta se realizeaza o prediagnosticare completa si precisa a bolilor, chiar si in faza lor de debut. Consultul determina toate dezechilibrele energetice la nivelul fiecarui organ, dezechilibre ce reflecta existenta sau riscul de aparitie a unei afectiuni. Indicele SOC ne arata de cate posibilitati de echilibrare si regenerare a organismului dispune pacientul examinat. Parametrii de vitalitate caracterizeaza echilibrul energetic global al persoanei testate. Consultul evidentieaza obstructiile energetice majore ofera indicatii punctuale si personalizate privind comportamentul necesar pentru o viata sanatoasa: reducerea stresului, sistarea consumului de toxice uzuale (alcool, tutun, cafea), tratamentul vizand excesul ponderal, sporirea consumului de apa, practicarea frecventa a exercitiilor fizice de intretinere cu scopul restabilirii echilibrului energetic si implicit a starii de sanatate. Consultul integreaza programe distincte de examinare a creierului si a coloanei vertebrale cu evidentierea dezechilibrelor energetice si tratament personalizat. Consultul ofera informatii suplimentare despre starea de sanatate energetica a celor mai importante organe, aparate, sisteme si functii ale corpului si totodata conduita pentru o sanatate mai buna si recomandari pentru consultatii de specialitate necesare. Profilul riscurilor de imbolnavire in ordinea prioritatii/gravitatii lor. Aparatul ofera informatii despre problemele existente dar si despre cele la care pacientul ar putea fi expus in viitor.

Fiecare organ este complex investigat pana la nivel tisular, chiar celular. Aparatul de biorezonanta SCIO detecteaza de la deficiente de vitamine, minerale, aminoacizi pana la virusi, paraziti, bacterii, fungi. Consultatia cuprinde, pe langa scanarea cu aparatul de biorezonanta, si interpretarea informatiilor de catre un medic alaturi de recomandarea de sau tratamente.

NOI VA OFERIM