REMEDIU NATURAL

Traim intr-un mediu poluat, consumam alimente nesanatoase, stam in incaperi inchise si poluate sonor, lucram mult si la lumina artificiala, consumam prea multa cafea in speranta de a ne tine treaza atentia, fumam de fiecare data cand ne enervam, consumam alcool ca sa ne relaxam, dormim putin si nu obtinem un somn de calitate. Aceste obiceiuri, la care se adauga si suprasolicitarile sufletesti, gandurile si sentimentele negative, duc la imbolnavirea organismului.

Oamenii considera mintea separata de restul corpului, dar s-a demonstrat ca orice eveniment mental sau emotional da nastere unui eveniment corespondent in corp. Organismul uman are o mare putere de regenerare si de aceea pentru a avea rezultate maxime orice tratament, trebuie sa inceapa cu detoxifierea organismului.

Recomandam clientilor nostri schimbarea modului de viata, a obiceiurilor nesanatoase (fumat, consum excesiv de alcool, de dulciuri, de grasimi saturate), alocarea unui interval de timp pentru activitati fizice, sport, o gandire pozitiva si o protejare fata de factorii de stress.

Oamenii s-au obisnuit sa numeasca boala ceea ce de fapt poate fi numai un simptom al unui dezechilibru energetic, a unei disfunctii organice cauzata fie deficitelor nutritionale, fie incarcaturilor genetice, dar mai ales agresiunilor din mediul inconjurator (fizic sau social) a ceea ce numim stresori. Acestia pot fi stresori nervosi, stresori chimici (poluare, toxine alimentare, medicamente), stresori fizici (campuri energetice negative – radiatia calculatoarelor, telefoanelor mobile, antenelor).

In cazul in care totusi se intampla sa:

  • sesizati un anume disconfort
  • aveti vreo problema fizica sau psihica
  • aveti vreo boala
  • sau pur si simplu doriti sa aflati starea dvs. generala de sanatate

Noi va putem ajuta sa:

TOATE ACESTE LUCRURI CONSTITUIE CONCEPTUL DE REMEDIU NATURAL