DISPOZITIVUL, SENZORII, CALCULATORUL SI SOFTUL

Aparatul de biorezonanta SCIO foloseste curenti de joasa frecventa. Componente: aparat de emisie si receptie biocampuri, un pachet de programe instalat pe un computer si un tester de compatibilitate. Dispozitivul de biorezonanta SCIO detecteaza diferenta dintre semnalele de intrare si iesire de diferite frecvente, iar programul de calculator asociat selecteaza etaloanele (modelele) cele mai apropiate de inregistrarea persoanei. Masuratorile depind de calitatea echipamentului, iar acuratetea diagnosticului depinde de conformitatea cu datele statistice (etaloanele).

Softul aparatului de biorezonanta SCIO evalueaza cei mai importanti indici de functionalitate ai corpului uman, carenta de vitamine, carenta de minerale, rezultate similare ale analizelor de sange: colesterol, trigliceride, glicemie, etc. Se realizeaza o curba de risc a imbolnavirii, putand altfel prevedea din timp riscul aparitiei unei anumite afectiuni. Dispozitivul de biorezonanta SCIO este conectat la un computer performat care prin intermediul unui soft foarte complex in doar cateva minute sunt preluate toate informatiile din organism, informatii legate de afectiuni de orice fel, manifestate in plan fizic, ca si cele nemanifestate inca, afectiuni ce ar putea sa apara, riscuri de imbonaviri, detecteaza traume care sau petrecut chiar si cu zeci de ani in urma, incepand cu perioada intrauterina.

Fiecare organ si celula are oscilatiile sale distincte, care sunt stocate in memoria calculatorului si pot fi afisate pe ecran ca un grafic ce reprezinta schimbul de informatie dintre acel organ sau tesut si mediu. De asemenea, fiecare proces patologic are graficul sau propriu, stocat in memoria calculatorului. Prin intermediul unor senzori se analizeaza in 5 minute aproximativ 10.000 de parametri care se compara cu valorile din baza de date a softului. Diferentele energetice conduc la stabilirea starii de sanatate a persoanei investigate, a predispozitiilor si riscului asociat.

Este un instrument sensibil la biorezonanta magnetica a campului energetic uman. Printr-un sistem de senzori vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat, care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament.

Interfata cibernetica este un canal de comunicare intre calculator si persoana. In timpul acestei conectari a calculatorului prin dispozitivul medical acesta poate comunica cu persoana iar persoana poate raspunde calculatorului. Computerul este un generator de frecvente care trimite in afara date si preia date, poate numara frecventele, poate masura amplitudine, rezistenta, frecventa, le poate filtra – deci se creaza o legatura cibernetica. Trimite frecventele spre pacient, preia frecventele de la pacient si poate sa le corecteze.