CE ESTE SI LA CE FOLOSESTE SCIO

APARATUL DE BIOREZONANTA SCIO (SISTEM STIINTIFIC DE OPERARE CU INTERFATA CONSTIENTA)

 

Aparatul SCIO (lat. Scius = a cunoaste) este in prezent unul dintre cele mai performante dispozitive de analiza si tratament, folosind principiul biorezonantei electrofiziologice. Un sistem superior fata de cele din trecut el fiind un dispozitiv medical energetic ce poate fi folosit impotriva imbatranirii, intoarcerea bolii, terapia cancerului, reintinerirea si o gazda a altor terapii auto-focus.

Cel mai avansat aparat biorezonant in domeniul medical din lume.

Aparatul SCIO (a sti), medicul virtual, sistemul operational cu interfata stiintifica constienta, este un sistem electrofiziologic universal care, printr-un set de senzori electrozi amplasati pe fruntea si la membrele persoanei examinate, “citeste” vibratia emisa de organism, adica undele de energie, pe care le prelucreaza cu ajutorul calculatorului si al unui soft specializat.

Una dintre cele mai moderne de diagnostic si determinare a starii de sanatate.

Folosit in cosmonautica, pe statiile orbitale, oferind posibilitatea verificarii starii de sanatate. Cel mai avansat dispozitiv medical de biorezonanta din lume. Se bazeaza pe transmiterea spre organism a 65 de milioane de semnale electromagnetice, foarte rapid, iar modul in care acestea sunt retransmise de catre organe este calculat automat pe baza unui model matematic ce tine cont de rezistenta, voltajul si amperajul organismului.

SCIO este un dispozitiv cu o tehnologie de varf care asista terapeutul si-l ajuta sa identifice si sa corecteze dezechilibrele energetice si problemele de sanatate din organism.

Cea mai avansata forma de analiza energetica posibila si cel mai avansat sistem de biorezonanta existent in lume la ora actuala. Aparatul identifica si ia in calcul fiecare dezechilibru energetic, nu doar simptomele.

Aparatul de biorezonanta iti ofera sansa de a privi in interiorul propriului corp in numai 30 de minute. Este creat pentru detectarea si reducerea factorilor de stres. Un dispozitiv electrofiziologic universal creat dupa principiile fizicii cuantice. Sistemul SCIO trebuie folosit ca un sistem multimedia de biofeedback. SCIO si principiile sale de functionare sunt folosite de NASA pentru testarea astronautilor si detecteaza semnele de boala inca din stadiile incipiente, inainte ca insusi pacientul sa isi dea seama ca ceva este in neregula cu el. Din acest motiv aceea este atat de apreciat la nivel mondial.

Orice boala incepe din cauza unui anumit stresor care actioneaza asupra corpului uman. SCIO detecteaza acest stres, este folosit si se bucura de succes peste tot in lume si in toate domeniile medicinii. Utilizat pe plan international de medici de medicina generala, oncologisti, naturopati, homeopati si consultanti in domeniul nutritional. Cu rezultatele de la SCIO, mergi la un psiholog care iti va explica faptul ca fiecare problema energetica sau organica este rezultatul unei “hibe” psihologice sau emotionale.

Descoperirile stiintifice de ultima generatie vin in sprijinul sanatatii Dumneavoastra, prin acest dispozitiv care poate diagnostica printr-o metoda neinvaziva, fara ace si fara radiatii. O simpla testare ne poate da rezultatul mai multor investigatii complicate si costisitoare sau ne poate indica ce analize trebuie sa facem pentru a avea un diagnostic corect, care sunt riscurile de boala, ce planta sau remediu sunt cele mai potrivite pentru fiecare. Astfel, pacientul poate cunoaste starea de sanatate in mod complet, iar medicul poate fi mai eficient in diagnosticare. Lipsa semnelor si a simptomelor nu denota o sanatate perfecta. Cand boala incepe sa se declanseze intr-un organism, ea evolueaza treptat, la inceput fara sa fie vreun semn care sa atraga atentia pacientului.

Aparatul SCIO, prin investigarea sa deosebit de complexa si de precisa, detecteaza semnele de boala inca din stadiile incipite, inainte ca insusi pacientul sa isi dea seama ca ceva este in neregula cu el. SCIO prezinta date legate de reactivitatea si rezonanta biologica a corpului dvs. si indica nevoile, disfunctiile si vulnerabilitatile pe care le aveti.

Boala reprezinta stresul in exces asupra diferitelor organe sau segmente ale organismului. Acest stres poate avea multiple cum ar fi: toxicitate, trauma, agenti patogeni, factori mentali, energii negative, alergii, cauze ereditare, obiceiuri daunatoare, sindroame deficitare, etc. Boala evolueaza pe masura ce acest stres asupra organismului evolueaza.

SCIO este un instrument pentru sanatate iar utilizarea lui trebuie fie realizata cu ajutorul interpretarii si avizului medical.

In functie de dezechilibrele si carentele evidentiate prin testul de biorezonanta se fac recomandari de suplimente alimentare naturale. Se testeaza cu aparatul SCIO reactia organismului la suplimentele propuse pentru a se determina cele mai potrivite produse in functie de particularitatile personale. Dispozitivul poate fi folosit, de asemenea, pentru monitorizarea eficientei unui tratament sau in centrele de cercetare. Exista mai multe dispozitive care au la baza aceleasi principii de biorezonanta, cel mai complet dintre toate fiind SCIO.