PRINCIPII DE FUNCTIONARE SCIO

Fiecare organ si fiecare celula are propria frecventa sau “semnatura electromagnetica”, si prin colectarea unor cantitati uriase

de date de la zeci de mii de pacienti, sa putut constata care sunt frecventele normale pentru fiecare organ in parte. Virusii, bacteriile si bolile modifica specific frecventa organului respectiv, si astfel aparatul poate pune un diagnostic destul de precis. De asemenea virusii, bacteriile si agentii patogeni au propria frecventa “semnatura electromagnetica” si prezenta lor in corp poate fi astfel detectata de aparatul de biorezonata.

Pe durata analizei, dispozitivul SCIO este conectat la corp prin intermediul senzorilor de pe cap si membre, furnizandu-se o imagine precisa asupra starii generale a pacientului. Dispozitivul rezoneaza cu mii de tesuturi, organe, nutrienti, toxine sau alergeni si inregistreaza gradul la care reactioneaza corpul la acestea. Ofera un raport asupra reactivitatii biologice din corpul uman si indica nevoi, dereglari si sensibilitati. Informatia furnizata este total diferita decat cea oferita de razele X, teste de sange etc. deoarece prezinta starea energetica a corpului si directia in care acesta isi concentreaza energia. SCIO masoara diferite blocaje de stres din corp, cum ar fi nivelul de vitamine, aminoacizi, nutrienti, substante alimentare, minerale, enzime, zaharuri naturale, toxine, nivelul hormonal, tonusul muscular, bacterii, fungi, virusi.

In fond, SCIO dezvaluie orice aspect care afecteaza sanatatea. Dupa masurarea frecventelor din corp, SCIO furnizeaza frecvente proprii pentru a redresa sau neutraliza tiparele undelor distructive. SCIO interactioneaza cu softul Clasp (programul de reducere a stresului, armonizare si analiza) astfel incat informatia vizibila si aspectul energetic sunt conectate. Mai mult, SCIO detine propriul sistem de feedback astfel incat utilizatorul poate vedea influenta asupra procesului de sanatate al clientului. Sistemul este neinvaziv si lipsit de efecte secundare.

Masuram energia corpului din punct de vedere electric: voltajul (tensiunea), amperajul (intensitatea), rezistenta, hidratarea, oxigenarea, presiunea protonica si electronica. Multe masuratori ale medicinei traditionale se rezuma doar la rezistenta si temperatura dar ei sunt indicatorii cei mai slabi. Masuratorile cele mai precise in ceea ce priveste energia corpului sunt voltajul si aperajul, acestea reflecta schimbul ionic – schimbul de electroni, protoni, particule elementare.

Se fac masuratori electrionice utilizand amplificatori foarte sensibili – se pot instala electrozi pe corp.

Electrozii sunt construiti dintr-un metal special pentru cap si un tip special pentru incheieturi – care este impregnat in cauciuc – o substanta conducatoare de electricitate. Acestea vor crea un potential electric impreuna cu fluidul din corp – electrolitul existand si in corp. Cu cat electrolitul este mai puternic, cu atat semnalul este mai puternic. Acest semnal este amplificat printr-o serie de amplificatoare aratand valori ale tensiunii, intensitatii si rezistentei. Se iau rezultatele masuratorilor preliminare 8 de pe cap si 4 de la extremitati si se transmit calculatorului. Prin variatii ale tensiunii si intensitatii putem masura frecventa.

Aparatul prin care se realizeaza diagnosticarea intregului organism are la baza sistemul biorezonanta si foloseste acelasi principiu ca aparatele de ecografie. Cu ajutorul lor se pot detecta deficiente timpurii si modificari patologice la nivelul structurilor de unde energtice generate la nivelul tesuturilor, organelor si celulelor organismului. Prin urmare SCIO poate detecta in faze incipiente modificarile survenite in starea de sanatate. Aparatul SCIO prezinta date legate de reactivitatea si rezonanta biologica a corpului dumneavoastra si indica nevoile, disfunctiile si vulnerabilitatile pe care le aveti.