MARTURII PACIENTI DIN PRESA

“ÎI MULTUMESC DOAMNEI TERAPEUT ELENA SPÂNU CA MI-A SALVAT VIATA DUPA UN CANCER MAMAR”

Draga redactie, doresc ca prin intermediul dvs. sa-i multumesc din tot sufletul doamnei terapeut Elena Spânu, care dupa ce m-a ascultat, m-a vazut si m-a consultat, mi-a întocmit un regim alimentar şi mi-a dat un tratament şi terapii care mi-au salvat via­ta.

Am avut un cancer mamar si medicii mi-au spus ca nu există sansa de vindecare, pentru ca este prea avan­sat si se va împrastia în tot corpul. Fiind dispe­rata, am început sa citesc si sa caut un remediu. L-am gasit la dvs., în “Formula AS”, unde o cititoare care suferise de aceeasi boala ca mine îi multumea unei terapeute care o vindecase….

Citeste mai mult

DIETA ECHILIBRATA SI COLESTEROLUL

Una din cele mai frecvente afecţiuni ale acestui secol este hipercolesterolemia, ale căror consecinţe pe termen lung duc la apariţia bolilor cronice cum ar fi: cardiopatia, hipertensiunea arterială, obezitatea, accidentele vasculare cerebrale, etc. Medicii şi nutriţioniştii moderni constată cu îngrijorare schimbările negative ale dietei omului modern care au consecinţe grave asupra organismului.

Pentru a înţelege mai uşor problemele impuse de hipercolesterolemie (concentraţie mare de colesterol în sânge) este important să dobândiţi câteva noţiuni de bază despre care vom discuta mai jos. Doar aşa veţi întelege individualizarea unui regim alimentar şi eventual a unui tratament, dacă va fi cazul.

Citeste mai mult

“MII DE MULTUMIRI PERSONALULUI DE LA CLINICA «LACRIMA NATURII»”

Vreau pe scurt sa va multumesc si sa va povestesc un caz rezolvat, la recomandarile cititorilor acestei reviste.

Acum un an am primit un diagnostic crunt, de insuficienta renala stadiul 4. M-am tratat, dar creati­nina tot crestea. Am ajuns cu ea la 6,5 mg si mi s-a propus sa încep dializa. Ma simteam tot mai rau, oboseam foarte tare, vomitam si era cumplit. Am intrat pe internet în arhiva “Formula AS” si am gasit o recomandare facuta de doamna Lavinia Badea din Radauti, Suceava, unde spunea ca mama ei s-a facut bine la cabinetul “Lacrima Naturii”.</br>
Citeste mai mult

DESCOPERA SI TRATEAZA BOLILE PRIN BIOREZONANTA QX-SCIO

Biorezonanța reprezintă una dintre metodele care s-au dezvoltat ţinând cont de parametrii energetici ai organismului. Despre modul de tratare prin această metodă terapeutică a avut amabilitatea să ne vorbească doamna Spânu Elena – terapeut medicină complementară, biofeedback şi nutriţionist.

În ce constă acestă terapie prin biorezonanţă?

Biorezonanţa este o metodă a medicinei cuantic (vibraţionale) care constă în folosirea de quante de energie pentru depistarea, ameliorarea şi tratarea până la vindecare a bolilor. Tratamentul prin biorezonanţă pleacă de la principiul că trupul uman este un câmp de energie ce emite şi absoarbe vibraţii electromagnetice. Datorită acestui fenomen de emisie şi recepţie de vibraţii electromagnetice, se poate determina starea energetică a organismului (diagnosticarea), se poate testa compatibilitatea substanţelor benefice şi se face tratamentul personalizat propriu-zis.

Organele sănătoase au vibraţie armonioasă, pe când, în stare de boală, sunt dezarmonioase.
Citeste mai mult

ELENA SPÂNU, SPM

EU AM REUSIT, SI TU O POTI FACE!

Motto: Oriunde, oricând, oricine îşi doreşte cu adevărat succesul va reuşi în orice situaţie s-ar afla.

Dupa 14 ani de ceaţă şi întuneric, bunul Dumnezeu a găsit o zi însorită şi pentru mine, chiar dacă era o zi de 2 decembrie. Aceasta a fost ziua când am cunoscut avantajele oferite de CaliVita. În urma a nenumărate operaţii la ochi, ochii mei fiind afectaţi de diabet zaharat insulinodependent de la vârsta de 13 ani, am început şi eu să vad. Era cea mai mare minune din viaţa mea ca după 14 ani să îmi recapăt vederea. Căutând să fac şi eu ceva, am descoperit minunata familie CaliVita International. Mi-am dat seama că este cea mai potrivită activitate pentru mine şi am început să fac bine şi celor din jurul meu, recomandându-le să consume produsele naturale descoperite, aşa cum le consum şi eu. Profesorii care mă tratează rămân înmărmuriţi de fiecare dată de evoluţia şi schimbarea mea, pe când în trecut ridicau din umeri şi plecau fără să-mi mai acorde vreo şansă. În faţa suferinţei crunte în care mă aflam, nu aveau nicio speranţă de mai bine. După câteva luni au apărut şi recompensele.
Citeste mai mult

UN ALIAT ÎMPOTRIVA CANCERULUI: AGARICUS (BLAZEI MURILL)

  • Este o ciupercă terapeutică originară din Brazilia, cunoscută şi sub numele de “Ciuperca lui Dumnezeu” –

    Calităţile terapeutice ale acestei ciuperci au fost relevate de doi cercetători americani, care au descoperit în pădurile Braziliei o comunitate de oameni în care media de vârstă nu doar că depăşea 100 de ani, dar indivizii respectivi erau foarte sănătoşi.
    Citeste mai mult

ROMEDIC.RO

Fiecare persoana este unica. De aceea noi personalizam investigatia si tratamentul pentru SANATATEA Dumneavoastra. Aceasta este medicina viitorului.

Tehnologie de ultima generatie.Investigare completa a starii de SANATATE cu ajutorul celui mai performant aparat de BIOREZONANTA.

Detox Spa tratament profesional pentru detoxifiere.

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ioni, intr-o maniera simpla si placuta. Aparatul Detox Spa accelereaza detoxifierea naturala a organismului si ajuta la curatarea organismului de toxine,metale grele si alte impuritati existente. La nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparat Detox Spa urmareste canalele de comunicare ale organelor si accelereaza procesul natural de eliminare a toxinelor. Detoxifierea organismului este intensiva si dureaza aproximativ 30 de minute. Procesul natural de detoxifiere (prin urina si transpiratie) continua la parametrii accelerati inca 36-48 de ore de la incheierea sedintei de tratament DetoxSpa.

Citeste mai mult