DETALII TEHNICE DE FUNCTIONARE SCIO

Aparatul SCIO detecteaza afectiuni trecute si sechelele lasate, afectiuni prezente, precum si afectiunile la care suntem predispusi din punct de vedere genetic. Precizia sistemului este bazata pe decenii de cercetari in medicina bioenergetica si biorezonanta (scanare electrodermica). Stiinta ne-a demonstrat ca reactia electrica in corp se poate masura prin raspunsuri la amperaj, voltaj, inductie si frecvente. Dispozitivul masoara 16 parametri electrici standard ai corpului uman dincolo de simpla rezistenta. Acest lucru face ca SCIO sa fie unic.

Cele mai multe dispozitive de masurare si sondaj doar masoara rezonanta. Frecventele de rezonanta trivectoriala (calculul matematic al relatiei dintre voltaj, amperaj, rezistenta) a substantelor sunt comparate cu frecventele de rezonanta trivectoriala ale pacientului. Acest lucru face ca SCIO sa fie cel mai bun dispozitiv de biorezonanta multifunctionala.

Aparatul SCIO este un Sistem Electrofiziologic Universal, creat special, microprogramabil, care genereaza in primul rand forme de unda capabile sa patrunda in tesuturile aflate in profunzime, oferind totodata si posibilitatea analizarii semnalelor de intrare. Electrozii de suprafata asigura legatura electrofiziologica dintre aparat si pacient.

Dispozitivul SCIO are mostre ale miilor de substante homeopatice cuprinse in BOX. Modelele trivector ale energiei sunt cuprinse in hard drive-ul acestor remedii. Modelul energetic al remediului este stagnant, in timp ce modelul pacientului este permanent in schimbare si reactivare. Putem astfel masura reactia pacientului la mii de itemi. Acesti itemi constau in urmatoarele:

SARCODELE – care constituie un tesut sanatos folosit pentru reconstructia si detoxifierea tesuturilor NOSODELE – care constituie tesut bolnav sau infectios utilizat pentru constructia imunitara ALLERSODELE – sunt pentru desensibilizare la alergii
ISODELE – sunt toxine anorganice care se utilizeaza pentru detoxifiere ELEMENTE NUTRITIONALE – cum ar fi aminoacizii, mineralele, vitaminele, enzimele, etc. REMEDIILE HOMEOPATE CLASICE – plantele si multe alte remedii naturopatice.

Masurarea reactiei pacientului la acesti compusi, cu cea mai mare viteza biologica cunoscuta, este denumita XRROID. Aparatul SCIO poate activa acesti compusi in corpul pacientului.

Este o metoda sigura de diagnosticare si tratament, care stimuleaza capacitatea organismului de a se autovindeca. Aparatul trimite 60 de milioane de semnale electromagnetice, care detecteaza prezenta oricarui virus, oricarei deficiente nutritive sau oricarei unde distructive in organism.

SCIO (Sistem stiintific de operare cu interfata constienta) este un dispozitiv electrofiziologic universal creat dupa principiile fizicii cuantice. Sistemul este bazat pe reactia energetica a miilor de itemi stocati in sistem. Sistemul SCIO trebuie folosit ca un sistem multimedia de biofeedback. Pe durata analizei, dispozitivul SCIO este conectat la corp prin intermediul senzorilor de cap si membre, furnizandu-se o imagine precisa asupra starii generale a pacientului. Dispozitivul rezoneaza cu mii de tesuturi, organe, nutrienti, toxine sau alergeni si inregistreza gradul la care reactioneaza corpul la acestea. Ofera un raport asupra reactivitatii biologice din corpul uman si indica nevoi, dereglari si sensibilitati.

Informatia furnizata este total diferita decat cea oferita de razele X, teste de sange etc. deoarece prezinta starea energetica a corpului si directia in care acesta isi concentreaza energia. SCIO este un sistem de bio-feedback. Definitia bio-feedback-ului este masurarea unui raspuns fiziologic si retrimiterea lui catre pacient. Majoritatea aparatelor trimit informatia intai constientului, iar mai apoi subconstientului pacientului. Sistemul SCIO difera de acestea prin faptul ca trimite informatia sau semnalul intai subconstientului si dupa aceea constientului. Subconstientul este acela care controleaza aceste procese autonomice. Deci, dispozitivul se focalizeaza pe repararea directa a legaturii subconstiente.

Scientific Consciousness Interface Operation Sistem, pe scurt SCIO, este un dispozitiv radionic computerizat de biofeedback inventat de profesorul american Bill Nelson. Programul scaneaz? organismul pentru peste 8000 de elemente. Rezultatele sunt afi?ate pe ecranul calculatorului, iar echilibrarea se execut? energetic prin biofeedback ?i radionic. SCIO apartine familiei de aparate producatoare de excitatii selective prin traversarea pielii. Domeniul de intrebuintare il constituie indeosebi generarea de forme dinamice de semnal capabile sa actioneze asupra tesuturilor din profunzime, examinarea efectelor terapeutice ale acestora, efectuarea unor terapii complexe. Principala calitate a aparatului este capacitatea de a masura tiparul energetic al pacientului si de a testa aberatiile campului energetic al acestuia. El ofera posibilitatea conectarii cu pacientul, de la nivelul fizic pana la cel eteric, de la cele mai dense pana la cele mai fine nivele vibrationale.

SCIO examineaza mai mult de 9000 de parametrii ai sistemului energetic uman. Fiecare substanta se diferentiaza de alta substanta prin caracteristicile sale electrice si indeosebi prin frecventa de rezonanta. SCIO are posibilitatea controlarii la pacient a sistemelor de frecventa ale unui numar de peste 9000 de substante test. Dupa ce pacientul este conectat la aparat toate celulele umane sunt preluate cybernetic prin cele 110 canale ale sistemului de biofeedback. Computerul este un generator de frecvente care trimite in afara date si preia date, poate numara frecventele, poate masura amplitudine, rezistenta, frecventa, le poate filtra – deci se creaza o legatura cibernetica. Trimite frecventele spre pacient si preia frecventele de la pacient.

Cu ajutorul SCIO putem masura si cum semnalul se intoarce de la pacient la aparat si invers si daca rezonanta se intoarce la aparat la aceasi lungime de unda. Transmitand o frecventa si masurand reactia la aceasta frecventa si observand cum reactioneaza corpul la frecventa respective putem masura raspunsul la diferitele vibratii electromagnetice.

Interfata cibernetica transmite date bioenergetice de joasa tensiune organismului prin canale sale disponibile dupa care sorteaza, stabileste prioritatile si testeaza reactivitatea electro psihologica a pacientului prin mesajele, cautand riscurile sau orice este in neregula, ca de exemplu, virusi, deficiente, slabiciuni ale diferitelor organe sau sisteme, alergii, anormalitati si alimente care au un efect nociv asupra pacientului.