Calitatea produselor Finclub

Pentru Finclub calitatea este cheia succesului

ISO_9001_2001_englishProducătorul de suplimente alimentare naturale, pe care vi le oferă Finclubul, este compania farmaceutică finlandeză Hankintatukku Oy. Sediul ei se află la Helsinki, şi se numără printre liderii mondiali în domeniul suplimentelor alimentare şi al nutriţiei sănătoase.
Ea deţine un rating AAA (certificat de independenţă financiară) şi se numără printre primele 4,3% dintre companiile din Finlanda, care se pot mândri cu un asemenea succes.
In timpul cercetărilor sale, producătorul se foloseşte de baza de date la nivelul mondial de cele mai recente cunoştinţe ştiinţifice, combinate cu practica îndelungată de mii de ani de medicină naturistă.

Hankintatukku Oy colaborează foarte strâns cu Institutul de Cercetări Agricole. Fixează sarcini care sunt asociate cu posibilitatea de cultivare şi domesticire a plantelor în Finlanda.

După mai mulţi ani de cercetare sistematică, acest Institut Agricol instruiește pe fermieri cum să cultive plantele şi cum să le ocrotească, ca să îndeplinească cele mai înalte cerinţe privind calitatea.
Procesul de fabricaţie îndeplineşte standardele Good Manufacturing Practice – îndeplineşte cerinţele impuse calităţii produselor şi normele stricte impuse producerii suplimentelor nutritive.
Produsul în sine este sub control, de la alegerea materiilor prime până la produsul final, pe tot acest parcurs trece prin mai multe sisteme de control al calităţii. Are „certificatul de naştere” propriu, care îl însoţeşte de la naştere până la expediţie.
Cultivarea plantelor corespunde standardelor Good Agricultural Practice – „revoluţie” în cultivarea de plante care sunt ulterior utilizate pentru fabricarea suplimentelor nutritive. Hankintatukku Oy este una din puţinele companii din Europa, care îndeplinesc condițiile GAP şi le şi aplică pe plantaţiile lor.

Cum sunt preparatele noastre?

Suplimentele nutritive pe care le găsiți printre sortimentele Finclubului au o rețetă echilibrată, cu un conţinut de vitamine, minerale, oligoelemente şi a alte substanţe.Substanţa activă principală este întotdeauna cel puţin în proporţie de 98% de origine naturală.
• Produsele se absorb excelent, nu îngreunează organismul cu substanţe chimice.
• Reprezintă cele mai noi cunoştinţe în domeniul cercetării şi dezvoltării.
• Procesul de producţie îndeplineşte normele stricte ale Good Manufacturing Practice (GMP – practica bunei producţii).
• Plantele provin din regiuni protejate ecologic, sunt cultivate fără utilizarea substanţelor chimice, pentru cultivarea lor sunt respectate principiile Good Agricultural Practice (GAP – practica
bunei agriculturi).